Antonin Dvorak – Orquestra simfònica

El curs que vaig demanar als alumnes quines obres clàssiques eren les preferides de les seves famílies entre d’altres vaig rebre aquesta.

La Simfonia del Nou Món de Dvorak.

Tal i com feia aquell curs vaig cercar un vídeo que m’agradés on es veies clarament la interpretació i un altre d’algun fragment de pel·lícula on s’hagués utilitzat l’obra. En aquest cas vaig trobar un fragment de la sèrie de Manga One Piece. Tot i que no m’agraden les baralles del manga, es pot observar clarament com la música realça l’escena.

Els dos vídeos que trobareu d’orquestra estan super-bé per observar els instruments de l’orquestra simfònica. La realització dels vídeos ens ajuda a veure clarament els instruments i quan sonen.

Tot això i més cosetes les trobareu clicant les imatges.

Et pot agradar...

El teu correu no serà publicat. Cal nom i correu electrònic.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada